Skip to main content
Ons aanbod

Totaalprojecten

Totaalprojecten

Naast het schilderen van nieuwbouwprojecten, gaat veel van onze tijd ook naar het renoveren en herinrichten van bestaande woningen, kantoren, winkels en bedrijven.

Door de logische stap naar totaalinrichting willen wij de klant een zo ruim mogelijke waaier kunnen aanbieden,gaande van de ruwbouw tot het schilderwerk en de gordijnen.

Inside Decorations: Totaalprojecten voor een Stijlvolle Bouw en Renovatie

Als je op zoek bent naar een partner voor al je bouw- en renovatiebehoeften, dan hoef je niet verder te zoeken! Inside Decorations biedt totaalprojecten aan in Zwevegem. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie van je bestaande woning, wij zorgen voor een stijlvol resultaat dat perfect bij jouw wensen en behoeften past.

Een unieke ervaring in bouwen en renoveren

Bij Inside Decorations geloven we in een totaalaanpak als het gaat om bouwen en renoveren. Of het nu gaat om een nieuw interieurontwerp, de installatie van maatwerkmeubelen of het uitvoeren van schilder- en decoratiewerk, wij zorgen voor een naadloze integratie van alle aspecten. 

Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. We luisteren naar je wensen en vertalen deze naar een uniek ontwerp dat volledig past bij jouw persoonlijke stijl. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen wij voor een resultaat waar je jarenlang van kunt genieten.

De voordelen van Inside Decorations

Bij Inside Decorations streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Hier zijn een paar redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

  1. Professioneel team: Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het vak en staat garant voor vakmanschap en kwaliteit.
  2. Stijlvolle ontwerpen: We creëren unieke ontwerpen die aansluiten bij jouw smaak en levensstijl.
  3. Maatwerkoplossingen: Voor elk project leveren we maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw ruimte en behoeften.
  4. Vlotte uitvoering: We werken efficiënt en houden ons aan afgesproken deadlines, zodat je snel van je nieuwe interieur kunt genieten.

Denk je eraan om je huis te bouwen of te renoveren in Zwevegem? Kies dan voor Inside Decorations! Met onze totaalinrichtingsservice ben je verzekerd van een stijlvol resultaat dat volledig aansluit bij jouw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden in dit spannende proces.

 


Ons aanbod

Bij ons heeft u een ruime keuze aan technieken, materialen en lakwerk.
Wij verzorgen de inrichting voor je kantoor, winkel of bedrijf van A tot Z.
De inrichting wordt pas compleet met het juiste maatmeubilair in huis.
Geef uw gevel uitstraling, warm met hout of strak met volkern.